SOA BASIS e-læring

Med Innkjøpsskolen SOA BASIS e-læring gjennomføres kursprogrammet som selvstudier uten samling. (Ønsker du e-læring kombinert med samling, klikk her)

Innkjøpsskolen SOA BASIS e-læring består av 6 moduler inkludert tilleggskurset "Offentlige anskaffelser" og møter kravene i Difis fagplan for offentlige anskaffelser. Når alle kurs er bestått kan deltakeren gjennomføre sertifiseringstesten hos Norsk test.

E-læringspakken består av 6 moderne videobaserte e-læringskurs med tilhørende faglitteratur og leseplan.

Hvert kurs består av 6-10 leksjoner. Hver leksjon har tydlige læringsmål, video med faglig innhold, teori og en avsluttende test. Ved bestått på alle leksjoner kan man prøve seg på booster testen, og når alle kurs er bestått får man tilgang til SOA BASIS prøveeksamen. Alt innhold og tester, inkl prøveeksamen, kan repeteres og brukes som 'jobbstøtte'. Dette er en av de store fordelene med e-læring.

Følgende kurs er inkludert:

1. Forarbeid
  2. Marked
  3. Kjøp
  4. Implementering
  5. Oppfølgning
  6. Offentlige anskaffelser
  7. Slutteksamen/SOA BASIS prøveeksamen

Alle kurs gir kursbevis.

Pris: 9.900 kr per deltaker (ordinær pris 14.900 kr per deltaker).
(Pris andre leverandører 6 dager klasseromskurs: 24-30.000 kr per deltaker)

Etter gjennomført opplæringsprogram melder du deg opp til SOA BASIS sertifiseringstest hos norsktest.no. Sertifiseringstesten koster 1562,- og kommer i tillegg til kursavgiften.

Ved spørsmål vedrørende SOA BASIS, e-læring eller bestilling ta gjerne kontakt:

Anders Aarskog Nesse
e-post: anders.nesse@inventura.no

Tora Malmo Årberg
e-post: tora.arberg@inventura.no
Telefon: 984 99 538

Bestillingsskjema

• 14.900,- per deltaker

Vilkår

Før du melder deg på kurs oppfordrer vi deg til å gjøre deg kjent med våre regler for på- og avmelding.

Registrering og bekreftelse av påmelding og kursgjennomføring

Din påmelding er bindende når den er mottatt hos oss og du har fått en bekreftelsesmail.

Avbestilling

Ved avmelding etter tilgang til e-læring er gitt faktureres 100 % av kursavgiften. Tilgang regnes fra mottak av e-post med brukernavn, passord og veiledning.

Ved avmelding før e-læringstilgang er gitt belastes 50 % av kursavgiften.

Fakturering

Faktura blir utstedt per e-post så snart som mulig etter din påmelding.

Fakturering gjøres av Inventura AS.

Kursbevis vil ikke bli utstedt før faktura er betalt.

Rettigheter

Du kan benytte materiell i egen virksomhet, men du kan ikke kopiere materiell og benytte dette i en kommersiell sammenheng som kan være skadelig for soabasis.no/Inventura AS. Alt materiell eies i sin helhet av Inventura AS.